Nové logo Apartmány Bašta – Stejná pohoda, nový vzhled

Milí hosté a přátelé,
máme pro vás skvělou zprávu – Apartmány Bašta & Wellness představují nové logo! Tento rebranding představuje důležitý krok. Odráží rozvoj a rozšíření našich služeb, ať už se jedná o ubytování nebo wellness. Naším cílem je nabídnout vám lepší zážitek. Ten zůstane příjemný a relaxační jako vždy.

Proč nové logo?

S růstem naší nabídky přišel čas na změnu. Původní logo nám dobře sloužilo, ale s rozvojem našich služeb, včetně privátního wellness s pivními lázněmi, jsme cítili, že potřebujeme něco svěžejšího. Nové logo Apartmány Bašta je čisté a moderní. Lépe odráží současnou podobu našeho podnikání.

Naše cesta k rebrandingu

Naše příběhy se píší už od roku 2008. Tehdy jsme otevřeli prvních 5 apartmánů a společenské prostory cigar clubu s barem v historické budově v centru Sušice. Od té doby jsme se rozrostli. Naše služby se stále vyvíjejí. Přikoupili jsme sousední budovu a zrekonstruovali 3 další apartmány. Vybudovali jsme privátní wellness s pivními lázněmi a finskou saunou v unikátních prostorách bývalé mikve. Díky tomu nabízíme našim hostům jedinečné spojení komfortního ubytování a relaxace v blízkosti Šumavy. Hosté mohou objevovat krásy přírody a užívat si skvělou dovolenou.

Co zůstává stejné?

I když měníme logo, naše hlavní hodnoty zůstávají. Nadstandardní ubytování v apartmánech a možnost relaxace ve wellness vám stále nabízíme. Ať už k nám přicházíte pro klidné chvíle odpočinku, nebo abyste prozkoumali krásy Šumavy, naše služby vám přinesou komfort a pohodu, kterou si zasloužíte.

Co pro vás plánujeme?

Nové logo uvidíte postupně na našem webu, sociálních sítích a dalších propagačních materiálech. Kromě toho připravujeme další novinky! Brzy otevřeme prostor pro workshopy. U nás si užijete nejen odpočinek, ale i nové zážitky a osobní rozvoj.

Děkujeme, že jste s námi na této cestě. Těšíme se, až vás přivítáme pod naším novým logem. Těšíme se na vás v pohodlí našich apartmánů nebo v relaxačním prostředí wellness!

S pozdravem,
Tým Apartmány Bašta & Wellness

www.apartmanybasta.cz


Provozovatel

  • PKC&D s. r. o.
  • IČ: 24705209
  • Odpovědná osoba: Dagmar Toušová
  • Společnost je vedená u Krajského soudu v Plzni pod spisovou značkou C 39424.

Adresa

  • Bašta 56
    342 01, Sušice

Bankovní spojení

  • ČSOB a. s.
  • číslo účtu: 252614340/0300

Copyright © 2024 Apartmány Bašta v Sušici